ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΈχοντας ως κύριο στόχο της συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας στα μέλη του αλλά και γενικά στους πολίτες που επιθυμούν την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, προσφέρουμε τον ανανεωμένο και αναβαθμισμένο πλέον ιστότοπο του Συλλόγου μας.

Εκτός από χρήσιμες πληροφορίες για το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, τη διοίκηση και την ιστορία του, τις επιτροπές στις οποίες συμμετέχουν τα μέλη του, τον ΛΕΑΔ, στο dsdr.gr θα βρείτε πλήρη κατάλογο και ατομικές σελίδες των μελών του Δ.Σ. Δράμας καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα και συνδέσμους προκειμένου να διευκολυνθείτε στην καθημερινή εργασία σας αλλά και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες τόσο του Συλλόγου μας όσο και των φορέων της πόλης αλλά και της χώρας.
Σήμερα, εποχή κατά την οποία η πληροφορία αποτελεί βασικό όπλο στα χέρια του μαχόμενου δικηγόρου, υπερασπιστή των δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και της δημοκρατικά οργανωμένης κοινωνίας, προσδοκούμε η δυνατότητα πρόσβασης σε δεδομένα και στοιχεία που προσφέρουμε μέσω του ιστότοπού μας, να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τους συναδέλφους προκειμένου να επιτύχουν στο θεσμικά κατοχυρωμένο ρόλο που τους έχει αναθέσει η πολιτεία, αλλά ταυτόχρονα να γίνει εικόνα της πορείας και των δραστηριοτήτων μας στους πολίτες.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας έχει ήδη γιορτάσει τα εκατό χρόνια από την ίδρυσή του, το 2014, εκατό χρόνια αδειάλειπτης παρουσίας στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική ζωή του τόπου μας χρονική περίοδο κατά την οποία συνέβαλλε  καθοριστικά στην ανάπτυξη και τη πρόοδό του. Ευελπιστούμε η πορεία του στη νέα εκατονταετία που ξεκίνησε, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, να δικαιώσει τον συνεχή και καθημερινό αγώνα όλων των μελών του για την ουσιαστική εκπλήρωση της αποστολής τους ως δημόσιων συλλειτουργών στο χώρο της δικαιοσύνης, ως υπερασπιστών των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων των πολιτών αλλά και ως εγγυητών  του κράτους δικαίου που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι.


Αύγουστος 2016

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΠΟΥΛΙΟΣ