Δελτίο τύπου για την εγκατάσταση αυτόματου φορητού απινιδωτή στο Δικαστικό Μέγαρο Δράμας

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΔΡΑΜΑΣ, Τ.Κ. 661 32

                Τηλ.: 25210 – 23540, 22694, 26103

       Φαξ: 25210 –  55455

http://www.dsdr.gr    •     e-mail: info@dsdr.gr

                                                                                                                                Δράμα 14-12-2016

                                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ    

 

Την Τετάρτη 7-12-2016 πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση, στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Δράμας, αυτόματου εξωτερικού φορητού απινιδωτή  (AED) με  πρωτοβουλία του εθελοντικού σωματείου «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Πρωτοβουλία Δραμινών» και την αρωγή του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας. Η κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους του κόστους αγοράς και τοποθέτησης του μηχανήματος προήλθε από το Φιλανθρωπικό Gala Χορού που διοργανώθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το σωματείο «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» τον Φεβρουάριο του 2016, στο Μουσικό Σχολείο Δράμας, στο οποίο συμμετείχαν οι ιδιωτικές σχολές χορού της Δράμας και υποστηρίχθηκε από φορείς και σωματεία της πόλης αλλά και εκατοντάδες συμπολίτες μας, ενώ το υπολοιπόμενο ποσό καταβλήθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας. Από την ίδια εκδήλωση προήλθε το ποσό που το σωματείο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ διέθεσε για την αγορά και τη δωρεά ενός μηχανήματος Αναίμακτου Χολερυθρινομέτρου για τις ανάγκες της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας.

Η ανωτέρω πρωτοβουλία έχει ως σκοπό να ενισχύσει την ασφάλεια όλων όσων καθημερινά εργάζονται στο Δικαστικό Μέγαρο Δράμας, αλλά κυρίως των πολιτών που το επισκέπτονται, είτε ως διάδικοι σε δίκες, είτε για την εξυπηρέτηση αιτημάτων τους σε σχέση με τη δικαιοσύνη.

Ευελπιστώντας ότι το ανωτέρω παράδειγμα θα βρει μιμητές, αλλά κυρίως θα ευαισθητοποιήσει την πολιτεία, η οποία είναι η κυρίως αρμόδια για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ιδιαίτερα στους δημόσιους χώρους θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Δ.Σ. και τα μέλη του σωματείου «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ».

 

 

Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Μ. ΠΟΥΛΙΟΣ