Επιστολή Ν. Κυριακού Δ/ντη χορωδίας “ΑΡΜΟΝΙΑ” Θεσσαλονίκης

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
 
εκ βαθέων σας ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία σας, αλλά και τα φιλόφρονα λόγια και αισθήματα για το έργο μας.
Για το ότι σε σας που εκπροσωπείτε και το σύνολο του δικηγορικό κόσμου της Δράμας, αλλά και στο κοινό αυτής, έγινε ασμένως αποδεκτό το καλλιτεχνικό μας έργο στη συναυλία της 19.5.2018 στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, όπως και της συμμετοχής μας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Δράμας την Κυριακή 20.5.2018, καταδεικνύει ότι κοσμείτε επάξια την ιδιότητά σας ως Προέδρου ενός σημαντικού επιστημονικού φορέα και ότι, πέρα από τον ρόλο σας στο καθαρά επαγγελματικό πεδίο, που είναι τόσο απαιτητικός, πέρα από την καταξιωμένη δικηγορία που ασκείτε, έχετε ευαισθησίες καλλιτεχνικές, δηλαδή έχετε πολιτισμό ψυχής.
Να γνωρίζετε ότι οι ευχές σας μας στηρίζουν και έχουν πολύ μεγάλη αξία αυτές τις δύσκολες εποχές, όπου η κρίση έχει εξαπλωθεί σε κάθε δράση της ανθρώπινης ύπαρξης.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι γοητευτήκαμε από όλο το δικηγορικό σώμα και τον εκπρόσωπό του, το υψηλής παιδείας κοινό της Δράμας, αλλά και το εκκλησίασμα και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και για άλλες μελλοντικές καλλιτεχνικές παρουσίες μας στην περιοχή σας.
 
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ.
 
Με εκτίμηση
Νίκος Α. Κυριακού